← Terug naar alle winkels

Natuurwinkel Zonnemaire

Natuurwinkel is meer dan een logo op de deur. Meer dan een winkel in natuurvoeding. Wij zijn natuurliefhebber in hart en nieren en delen onze passie en kennis graag met jou. Door de essentie van Natuurwinkel te laten zien en jou te laten voelen, proeven en delen in al het moois wat de natuur ons te bieden heeft.

Ons team
Natuurwinkel Zonnemaire, dat al ruim 30 jaar bestaat, wordt gerund door Sascha Misset en zijn gemotiveerde team. Ze staan graag klaar om mensen te helpen die een andere, vooral gezondere levensstijl willen en ze te voorzien van goede informatie omtrent producten en het geven van tips.

Onze missie?
Werken aan de wereld van morgen! Daarnaast willen we natuurlijk dat iedereen die betrokken is bij het produceren van ons voedsel een eerlijke beloning krijgt voor hun inbreng.

Overige

Aan het woord - Sascha Misset
Als eigenaar ben ik veel aanwezig in de winkel. Mijn rol is om alles zo goed en efficiƫnt mogelijk te laten verlopen. Ons team is hecht, we kunnen echt alles met elkaar bespreken. We zetten met elkaar het klantbelang voorop en bieden de beste producten tegen een scherpe prijs aan. Ik kan met recht zeggen: "Wij zijn het leukste winkelteam van Rotterdam."

Onze klanten?
Wij hebben een uitstekende band met onze klant. Wij hebben klanten die voor ons taartjes bakken, klanten die even meehelpen met het uitladen van bestellingen of spontaan meehelpen met het plaatsen van een koeling. Klanten die helpen met het helpen van andere klanten. Klanten die zelf maar even gaan afrekenen. Goede gesprekken met klanten. Kortom, we heten je van harte welkom in onze winkel!

Wat ons onderscheid van een supermarkt?
Echt goede producten, biologisch is veel meer dan enkel dat logo, wat de supermarkten zo belangrijk vinden. Daarnaast kun je bij ons kun je terecht voor een heerlijke verse soep, bestaande uit enkel biologische producten, bereid in onze winkel.

Openingstijden

Maandag 11.00 tot 19.00
Dinsdag 08.00 tot 19.00
Woensdag 08.00 tot 19.00
Donderdag 08.00 tot 19.00
Vrijdag 08.00 tot 19.00
Zaterdag 08.00 tot 17.00
Zondag Gesloten

Volg ons op:

Facebook
Twitter
Inschrijven nieuwsbrief

Ons aanbod:

Folderaanbieding
Acties
Assortiment

Rotterdam Pui

Contactgegevens:
Kleiweg 125a
3051 GM Rotterdam
T. 010 418 1110

Parkeer & bereikbaarheid
Gratis parkeren in de zijstraatjes, maar beter kom je op de fiets.
Tram 8, bus 174, halte Bergpolderplein, of 8 minuutjes lopen vanaf treinstation Rotterdam Noord.

Wij bezorgen ook bij jou thuis!
Bel ons of vraag in de winkel naar meer informatie!