← Terug naar alle winkels

Natuurwinkel Almere

Natuurwinkel is meer dan een logo op de deur. Meer dan een winkel in natuurvoeding. Wij zijn natuurliefhebber in hart en nieren en delen onze passie en kennis graag met jou. Door de essentie van Natuurwinkel te laten zien en jou te laten voelen, proeven en delen in al het moois wat de natuur ons te bieden heeft.

Ons team
Het team van Natuurwinkel Almere, dat sinds 31 maart 2011 geopend is, bestaat uit eigenaar Casper Kromkamp, Leo en Hilde. Leo richt zich voornamelijk op de kruidenierswaren en de groentafdeling. Hilde is o.a. verantwoordelijk voor de balie en de cosmetica- en broodafdeling, daarnaast vult zij het creatieve gedeelte in. En ik leg contacten met kwekers, telers en doe de administratie en ik ben altijd op zoek naar nieuwe producten voor in mijn assortiment.

Onze missie?
Biologisch-dynamische voeding is zó belangrijk voor de aarde en iedereen die erop leeft. Het is mijn missie om deze voeding bereikbaar te maken voor iedereen in en rond Almere voor een eerlijke en acceptabele prijs voor alle partijen.

Biologisch is duurder als gangbaar en daarom mag je als consument meer verwachten. Dus wil jij een verhaal achter de producten én advies, kom dan naar Natuurwinkel Almere

Casper Website 300X165

Overige

Aan het woord - Casper Kromkamp
Ik heb jarenlang leiding gegeven aan supermarkten, totdat ik door Natudis gevraagd werd om Natuurwinkelondernemers te gaan begeleiden. Ik heb dit een aantal jaar met heel veel plezier gedaan. Maar het bleek gewoon dat ik die kruidenier was en een kruidenier wilde zijn, dus ik had besloten om zelfstandig een GooodyFoood te gaan runnen.

Wat ons onderscheid van een supermarkt?
Het allerbelangrijkste is, als je een speciaalzaak wilt zijn, dan moet je speciaal zijn. Dat betekent je moet je klant kennen, weten wat je klant wil en je moet net een stapje harder voor ze lopen. Je klant is geen nummer, maar heeft een naam. Het wordt zeer gewaardeerd als je specifieke klantdetails kunt onthouden en ze af en toe daarmee confronteert. Dat maakt het verschil.

Openingstijden

Maandag 08.30 tot 19.00
Dinsdag 08.30 tot 19.00
Woensdag 08.30 tot 19.00
Donderdag 08.30 tot 19.00
Vrijdag 08.30 tot 19.00
Zaterdag 08.00 tot 18.00
Zondag 11.00 tot 18.00

Volg ons op:

Facebook
Twitter
Inschrijven nieuwsbrief

Ons aanbod:

Folderaanbieding
Acties
Assortiment

Pui Almere

Contactgegevens:
Spoordreef 30
1315 GP Almere
T. 036 530 6926
E. info@natuurwinkelalmere.com
W. www.natuurwinkelalmere.com

Parkeer- & bereikbaarheid
Bij besteding vanaf € 25,- kun je een uur gratis parkeren in de Leerlinggarage.