Leuk om te weten

Verhaal

Proef de meerwaarde

Geplaatst op 3-4-2014

De vereniging Biomeerwaardekip, een verbond van biologische pluimveehouders, werkt samen om een goede prijs te kunnen krijgen voor biologische eieren. Een goede prijs die nodig is om de kippen in een zo natuurlijk mogelijke omgeving te kunnen laten leven.

→ Lees meer
Verhaal

Proef De Leckere

Geplaatst op 28-3-2014

Brouwerij De Leckere, in 1997 opgericht door vrienden met passie voor bier én smaak, is uitgegroeid tot een moderne bierbrouwerij met respect voor mens en natuur. Het uitgangspunt van deze brouwerij is het brouwen van lekkere speciaalbieren met uitsluitend gecertificeerde, biologisch geteelde grondstoffen

→ Lees meer
Verhaal

Proef van het verhaal van Allos agavesiroop

Geplaatst op 20-3-2014

Agavesiroop is een natuurlijk, alternatief zoetmiddel en wordt gemaakt van het sap van de agaveplant die met name in Mexico groeit.

→ Lees meer
Tip

In het teken van water

Geplaatst op 18-3-2014

Aankomende zondag 22 maart is het weer Wereldwaterdag, een initiatief dat is ontstaan uit de United Nations Conference on Environment and Development (UNCED) van 1992 om de wereld bewust te maken van het belang van onze waterreserves. Door het organiseren van evenementen en het verspreiden van informatie wordt er aandacht gevraagd voor de waterproblematiek in de wereld.

→ Bekijk de tip
Verhaal

Proef het landgoed

Geplaatst op 14-3-2014

Noblesse oblige. Daarom is de biologische landgoedkaas van Mariënwaerdt van goede komaf.

→ Lees meer
Verhaal

Proef het verhaal

Geplaatst op 6-3-2014

Gulpener is een familiebrouwerij die op duurzame wijze de lekkerste kwaliteitsbieren met Limburgse grondstoffen brouwt.

→ Lees meer
Tip

Kleding doneren per post

Geplaatst op 4-3-2014

Packmee is een moderne manier van kleding inzamelen en een mooi initiatief om een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld en de toekomst van een kind.

→ Bekijk de tip
Verhaal

Het verhaal achter Vivani

Geplaatst op 27-2-2014

Vivani Chocolade Puur 92% cacao is een heerlijke reep chocolade die voor maar liefst 92% uit de beste Panamese cacao bestaat.

→ Lees meer
Tip

Column Petra van der Linden

Geplaatst op 21-2-2014

Met haar column in De Betere Wereld zet Petra van der Linden, algemeen directeur v/d Natuur, aan tot nadenken.

→ Bekijk de tip
Verhaal

Proef Happy Village zuidvruchten

Geplaatst op 20-2-2014

Happy Village zuidvruchten zijn van Demeter-kwaliteit en komen van het Happy Village project uit Turkije. In dit project werken meer dan 1.000 boeren uit 90 dorpen in Anatolië samen. Zij krijgen een intensief boerentrainingsprogramma, blijvende technische en financiële assistentie en een netwerk aan sociale hulp.

→ Lees meer