Andere producten

← Terug naar Zoete lekkernijen

Koekjes

Onze bakker bakt ook koekjes zonder geraffineerde riet- en bietsuiker. Als zoetstof kiest hij vaak voor graan- of vruchtenstroop. Dat is misschien even wennen, want eerlijk is eerlijk: dat proef je!

Onze koekjes zijn gebakken naar eigen ambachtelijk recept. Met speciaal geselecteerde biologische ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen als aroma's. Naast koekjes gezoet met (ongeraffineerde) riet- en bietsuiker, heb je bij ons ook een ruime keus uit lekkernijen gezoet met natuurlijke stropen van granen en fruit, zoals agavestroop, rijststroop, maïsstroop en dadelstroop. Graan- en vruchtenstropen bevatten net als riet- en bietsuiker energie, dus calorieën. Tussendoortjes gezoet met graanstropen zijn verrassend minder zoet, maar o zo lekker!

Ben je overgevoelig voor riet- of bietsuiker, dan kun je producten gezoet met graanstropen soms wel goed verdragen. Op de verpakking zie je de gebruikte stropen terug als graanmoutstroop, graanstroop of tarweglucosestroop. In de winkel helpen we je natuurlijk ook graag verder.