Andere producten

← Terug naar Plantaardige dranken

Drinks van soja of granen

Wil je wel eens iets anders proberen? Of kun je geen melkproducten verdragen? Onze drinks, yoghurt, desserts en cuisines op basis van biologische soja of granen zijn vooral heel erg lekker!

Een groot deel van ons assortiment is op basis van soja. Natuurlijk afkomstig van biologische teelt, zorgvuldig geselecteerd en volledig gmo-vrij. De producten bevatten waardevolle voedingsstoffen uit de sojaboon, zoals plantaardige eiwitten en gezonde meervoudig onverzadigde vetzuren. Doordat de producten 100% plantaardig zijn bevatten ze van nature geen cholesterol, passen ze goed in een gezond en gevarieerd eetpatroon. Ze zijn ook heel geschikt voor de vegetarische keuken. Omdat er meestal geen vitamines en calcium zijn toegevoegd aan biologische plantaardige producten, zijn de meeste producten geen volledig alternatief voor koemelk. Naast soja worden ook diverse soorten biologische granen, rijst en noten gebruikt als basis voor onze plantaardige variaties op zuivel.

Sojadrinks, desserts en room kun je ook verwarmen en koken, waardoor ze op veel manieren te gebruiken zijn. Gewoon om puur te eten of te drinken, in combinatie met ontbijtgranen, in soepen of sauzen, bij het maken van pannenkoeken of om een heerlijke romige smaak te geven aan hartige of zoete schotels.