← Terug naar Productgroepen

Noten en zuidvruchten

Zelf geplukt of geraapt. Als je de vrije natuur intrekt en goed zoekt, vind je veel struiken, planten en bomen waar je de zaden, vruchten en noten direct van kunt eten. Om vers fruit langer te kunnen bewaren, kun je de vruchten drogen. Een deel van de vitamines gaat hierdoor verloren, maar waardevolle voedingsstoffen zoals vezels en mineralen blijven bewaard. Heb jij ons grote aanbod biologische noten en gedroogde zuidvruchten al ontdekt? Lekker, gezond en puur natuur.

Noten

Onze biologische noten zijn zorgvuldig en bewust geselecteerd op zuiverheid, kwaliteit, smaak en bevatten geen toevoegingen. Ze zijn rijk aan vezels, bevatten plantaardige eiwitten en goede onverzadigde vetten. Een handjevol noten past dan ook prima in een verantwoord en gevarieerd voedingspatroon.

→ Lees meer over dit product

Zuidvruchten

Onze biologische zuidvruchten zijn puur en echt. Ze worden lekker zoet onder de zon in plaats van dat ze gekonfijt worden om ze extra zoet en glanzend te maken. Ook worden ze niet behandeld met zwavel om ze licht te houden. De kleur kan dus naar verloop van tijd iets donkerder worden, maar ze blijven altijd lekker zacht en smaakvol.

→ Lees meer over dit product