Andere producten

← Terug naar Nieuw in het assortiment

Ribbink's knäckebröd

Zelfs lekker zonder iets erop!

Bros, luchtig en … vol van smaak!
Ribbink's knäckebröd is een brosse en luchtige lekkernij, op ambachtelijke wijze gebakken van hoogwaardige pure ingrediënten. Naast desem bevat het ook gewone gist waardoor het lekker veel volume krijgt. De extra lange narijs zorgt voor nog meer smaak, net zoals de zaden, pitten en vlokken die door het deeg zitten. Je kunt kiezen uit vier heerlijke varianten: haver-, donker meergranen-, quinoa- of speltknäckebröd. Lekker voor op de ontbijt- of lunchtafel en ook gewoon zo als tussendoortje want … Ribbink's knäckebröd is zelfs lekker zonder iets erop.

Liefde voor het bakkersvak
Mark Ribbink, eigenaar van Ribbink's Specialiteiten Bakkerij in Apeldoorn, heeft de liefde voor het bakkersvak van zijn vader, die hem ook de fijne kneepjes van het vakmanschap bijbracht. Naast hoogwaardige grondstoffen zijn tijd en aandacht belangrijke ingrediënten voor Ribbink's knäckebröd, want … alleen hiermee kan de beste smaak en kwaliteit gegarandeerd worden.

Wil je meer lezen over Ribbink's en haar overheerlijke specialiteiten? Dan is een kijkje op de website www.ribbinksspecialiteitenbakkerij.nl de moeite waard!