Nieuw in het assortiment

Natuurwinkel verrast je graag. Daarom hebben wij regelmatig nieuwe producten in ons assortiment. Je vindt ze in de winkel voorzien van een schapkaartje met de tekst "Nieuw product".

Mattisson kokosolie blend

Mattisson biedt een complete lijn aan producten en superfoods die op een natuurlijke en verantwoorde manier een actieve en gezonde levensstijl ondersteunen.

→ Lees meer over dit product

Lichaamsverzorging met kokos

Urtekram heeft een compleet nieuwe, gecertificeerde biologische kokosnootserie ontwikkeld. De biologische koud geperste kokosnootolie en biologische kokosnectar voeden en verzorgen de huid en het haar op natuurlijke wijze.

→ Lees meer over dit product

Pure, zuivere honing met intense, unieke smaken!

Proef deze premium honingsoorten, met intense, aromatische smaken en ervaar de optimale smaakbeleving, bijvoorbeeld in combinatie met een stukje kaas of in de yoghurt.

→ Lees meer over dit product

Mattisson Tijgernoten en tijgernoot olie

De tijgernoot (Chufa) of aardamandel is geen noot maar een knolgewas en is plantaardig en glutenvrij. In Afrika wordt de chufa al eeuwenlang als waardevol voedingsmiddel gebruikt.

→ Lees meer over dit product

De Rit Kikkererwtenchips

Geroosterde en gekruide kikkererwten als snack kennen we al. Maar met de introductie van drie verschillende smaken (paprika, rozemarijn & zeezout) kikkererwtenchips biedt De Rit een nieuwe lekkere, knapperige low-fat snack.

→ Lees meer over dit product

La Patelière 100% natuurlijke bakproducten

Bij La Patelière draait alles om smaak en kwaliteit en dat proef je. De ingrediënten worden geselecteerd op smaak, kleur en textuur.

→ Lees meer over dit product