← Terug naar Productgroepen

Groenten en fruit

Bij een gezonde aarde en pure kracht van de natuur passen geen kunstmest en kunstmatige bestrijdingsmiddelen. Daarom vind je bij ons wel eens een bloemkool met een plekje of een appel die niet volop glanst. Juist omdat de planten minder snel groeien en langer van de zon kunnen genieten, ontwikkelen ze ook veel meer geur- en smaakstoffen. Heb jij wel eens het verschil tussen een reguliere en biologische tomaat van hetzelfde ras geproefd? Wij dagen je uit, dan weet je wat we bedoelen.

Fruit

Wij vinden het logisch dat je in de winter bij ons geen zomerfruit kunt kopen. Maar … als het zomerfruit- bijvoorbeeld de Hollandse aardbeien er wel zijn, dan is de smaak ook onovertroffen. Dit komt omdat ze pas geplukt worden wanneer ze ook écht rijp zijn.

→ Lees meer over dit product

Groenten

Bij ons kun je kiezen uit allerlei soorten groenten. Bekende en minder bekende of misschien zelfs vergeten groenten. Sperziebonen, bloemkool, spruitjes, maar ook authentieke groenten als pastinaak en schorseneren. Afgestemd op het seizoen, want dan zijn de producten het meest op smaak en lokaal verkrijgbaar.

→ Lees meer over dit product