Andere producten

← Terug naar Brood

Vers van de bakker

Biologisch brood krijgt de tijd. Dat geldt voor het telen van het graan, het maalproces en zeker ook voor de rijstijd. Elke dag bakken we dit brood vers af in onze eigen oven en wat we zelf niet hebben, levert onze biologische bakker dagelijks vers in de winkel af. Gistbrood, desembrood, maar ook bijzondere soorten als Vlaams brood, speltbrood en diverse glutenvrije varianten

Gistbrood is gebakken van volkorenmeel of bloem met wat zout en gist. Luchtig van structuur en heerlijk van smaak. Vers op z'n lekkerst. Desembrood heeft een volle smaak, is lichter verteerbaar en langer houdbaar dan gistbrood. De structuur is vaster en compacter en dus bijzonder voedzaam. En heb je Vlaams brood al eens geprobeerd? Karaktervol en traditioneel gebakken op een stenen ovenvloer en bereid met gezuiverd Grander water. Door een langere rijstijd, tot wel 24 uur, ontstaat de kenmerkende volle smaak en blijft het brood extra lang vers.

Een compleet assortiment broden met de ambachtelijke smaak van vroeger. Gesneden, maar ook ongesneden. Want wist je dat ongesneden brood thuis nog langer vers blijft?