Stem op jouw favoriete biowinkel

Is Natuurwinkel jouw favoriete biologische winkel? Steun ons dan, stem voor 20 januari 2014 op de website 'mijn favoriete biowinkel' en maak kans op een gratis biologische boodschappenbox.

Tot 20 januari 2014 kun je op de website www.mijnfavorietebiowinkel.nl vertellen wat jouw favoriete biologische winkel is en wat deze winkel zo speciaal maakt. De leukste, meest inspirerende inzendingen maken kans op een gratis biologische boodschappenbox t.w.v. € 50,-. De verhalen van de prijswinnaars komen op de website www.mijnfavorietebiowinkel.nl te staan. De winnende biowinkel wordt bekend gemaakt op woensdag 22 januari 2014 tijdens de BioVak in Zwolle.

Deze publieksverkiezing is een initiatief van Biowinkelvereniging en Bionext.

Klanten van biologische winkels mogen nu laten weten wat hun favoriete biowinkel is en wat die winkel zo speciaal maakt. De leukste inzendingen worden beloond met gratis boodschappen. De publieksverkiezing is een initiatief van de Biowinkelvereniging en Bionext. - See more at: http://www.bionext.nl/consument-zakelijk/stem-op-je-favoriete-biowinkel#sthash.0lSC4rCC.dpuf