Persbericht

Vrijdag 21 februari 2014 is bekend geworden dat Wessanen voornemens is om Natudis (inclusief de formule Natuurwinkel) te verkopen. Wil je hier graag meer over weten?

Het volledige persbericht kun je lezen door op onderstaande link te klikken

http://www.wessanen.com/en/newsroom/press-releases/2014/royal-wessanen-q4-and-full-year-2013-results

Hieronder vind je een deel van het persbericht:

Beëindigde bedrijfsactiviteiten
Izico, Natudis en Bio-Distrifrais zijn geclassificeerd als beëindigde bedrijfsactiviteiten per 31 december 2013. De cijfers 2012 zijn aangepast aan deze wijziging. Voor alle drie bedrijven, is een desinvesteringsproces gestart, die we verwachten te voltooien in de loop van 2014.
 
Het verkoopproces van Natudis verloopt voorspoedig. We zijn in vergevorderde gesprekken met Vroegop Ruhe & Co bv. over de verkoop van Natudis en haar bedrijven Kroon en Hagor. Vroegop is een toonaangevende Nederlandse groothandel en importeur van (biologische) aardappelen, groenten, fruit en exoten, evenals een logistieke dienstverlener van voedingsmiddelen voor de foodservice en Retail bedrijven.

Wessanen is in vergevorderd stadium met een koper, te weten  Vroegop Ruhe & CO bv.  Als Natudis zijn wij blij met deze ontwikkeling. Vroegop Ruhe & Co bv. zal de ingezette koers van Natudis versterken.

Zodra er meer bekend is zullen wij jou op de hoogte houden.