Opening Natuurwinkel Lemmer

Per 1 januari zullen wij een vast gezicht en fijne collega moeten missen op de winkelvloer.

Marije gaat een nieuwe uitdaging aan, zij wordt namelijk zelf eigenaar van de biologische winkel in Lemmer.

Marije Zanstra "Ik ben geboren in Drachten, 25 jaar en na mijn middelbare school ben ik opgeleid tot zelfstandig werkend gastvrouw. Mijn ouders runnen al 20 jaar de Natuurwinkel in Drachten, natuurvoeding en alles daaromheen is mij met de paplepel ingegoten. Vanaf mijn 15e begon ik al met helpen in de winkel, daarna heb ik verschillende bijbanen gehad maar uiteindelijk ben ik toch weer in de winkel van mijn ouders terechtgekomen, dit bleek wel echt mijn ding te zijn. Ik vond het zelfs zo interessant dat ik naast mijn werk een opleiding voor nantuurvoedingskundige aan het Kraaybeekerhof ben gaan volgen. Sinds 2012 werk ik fulltime in de winkel en tot op de dag van vandaag heb ik dit met heel veel plezier en passie gedaan. Tijdens het winkelwerk heb ik hele fijne mensen leren kennen en met een top familieteam mogen werken, maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Afgelopen zomer kwam Natudis (onze hoofdleverancier) met het nieuws dat de biologische winkel van Marran Helder in Lemmer te koop stond, en of het misschien ook iets voor mij zou zijn. Meteen kreeg ik een positief gevoel en het idee dat dit een kans was die ik met beide handen moest aanpakken. Marran heeft de winkel in Lemmer 9 jaar met veel liefde en passie mogen runnen en gaat nu voor een nieuwe uitdaging. Mijn zus Rozamare zal ook meehelpen in de winkel, zij zal vooral verantwoordelijk zijn voor de PR en aanverwante zaken.

Samen met Natudis gaan wij begin volgend jaar de bestaande winkel omtoveren in een vernieuwde stijl die aansluit bij de Natuurwinkel formule, met een breed vers assortiment en zoveel mogelijk biologisch-dynamisch. Ik heb er ontzettend veel zin in! Wie weet tot ziens in Natuurwinkel Lemmer!"