Natuurwinkel ondernemer worden?

Zit het ondernemerschap in uw bloed, heeft u passie voor biologisch en de ambitie om een eigen winkel te beginnen? Bent u die ondernemer die het leuk vindt om consumenten te adviseren en zich verder wil ontwikkelen op het gebied van natuurvoeding? Dan is dit uw kans!

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste ondernemers, die samen met ons zoveel mogelijk consumenten willen inspireren om te kiezen voor pure biologische producten.

Bent u enthousiast?
Stuur uw motivatie en curriculum vitae naar onze winkelbegeleider Nico Overeem via nico.overeem@natudis.nl.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Natuurwinkel
Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit. Uiteraard kunt u als franchisenemer op alle fronten rekenen op onze hulp en expertise. Wij ondersteunen u onder andere op het gebied van winkelinrichting en assortimentsontwikkeling, helpen u bij automatiserings- , financierings- en bedrijfseconomische vraagstukken en ontzorgen u op het gebied van marketing communicatie door de inzet van speciaal voor de formule ontwikkelde promotiemiddelen en -activiteiten. Met onder andere een krachtige huis-aan-huis folder, aantrekkelijke campagnes, pakkende advertenties en POS-materialen helpen wij u om uw Natuurwinkel en het assortiment onder de aandacht te brengen bij een breed publiek.

Met elkaar, voor elkaar
Door onder andere het organiseren van regiobijeenkomsten, workshops voor ondernemers en diverse projectgroepen, stellen wij ondernemers in staat om mee te denken en advies te geven. Het clubgevoel en een goede onderlinge band vormen de basis om maximaal te kunnen profiteren van mogelijkheden voor de toekomst. Door passie, kennis en ervaring te delen zijn we met elkaar in staat om de natuurvoedingsmarkt naar een hoger niveau te tillen.