Even voorstellen....

Marije Zanstra is per 1 januari 2018 het nieuwe gezicht van Natuurwinkel Lemmer. Samen met haar zus Rozamare, die ook verantwoordelijk zal zijn voor de PR en aanverwante zaken, staan zij en de overige teamleden voor je klaar.

"Met veel enthousiasme en goede moed heb ik het stokje van Marran Helder overgenomen, de vorige eigenaresse van Ecoshop, aldus Marije. Op dit moment zitten wij in de overgangsfase om van de bestaande winkel een Natuurwinkel (franchiseformule) te maken. Stap voor stap gaan wij de winkel omtoveren in een stijl die hierbij aansluit, met een breed versassortiment en zoveel mogelijk biologisch-dynamische producten. In grote lijnen zal het bestaande assortiment blijven. Een aantal merken gaan verdwijnen, maar hiervoor bieden wij een goed alternatief. Wij hebben er in ieder geval veel zin in! Graag tot ziens bij Natuurwinkel Lemmer!"

Over Marije Zanstra
26166629 2013452065533311 1759781542131189971 NMarije heeft veel ervaring en kennis opgedaan bij haar ouders die al 25 jaar Natuurwinkel Drachten runnen. Afgelopen jaar heeft zij de opleiding natuurvoedingskundige afgerond op het Kraaybekerhof in Driebergen, waar ze veel geleerd heeft over voeding en gezondheid.

Waar staat Natuurwinkel voor?
Natuurwinkel is meer dan een logo op de deur. Meer dan een winkel in natuurvoeding. Wij zijn natuurliefhebber in hart en nieren en delen onze passie en kennis graag met jou. Door de essentie van Natuurwinkel te laten zien en jou te laten voelen, proeven en delen in al het moois wat de natuur ons te bieden heeft.       Foto: Marije (rechts) Rozamare (links)

Voor Natuurwinkel is een gezonde aarde het fundament Een gezonde aarde geeft ons een gezonde basis voor al het leven en dus ook voor onze voeding. Daarom delen wij onze liefde en verantwoordelijkheid voor biologisch(-dynamisch) en duurzaam leven graag met jou. Met gezonde, mooie, lekkere en eerlijke producten. Uit het seizoen, zoveel mogelijk van dichtbij en altijd met zorg en aandacht geteeld en geproduceerd met respect voor mens, dier en planeet. Stuk voor stuk producten met bijzondere verhalen die we graag met je delen.

Wil je op de hoogte blijven van Natuurwinkel Lemmer? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, die eens in de twee weken verschijnt. Hiermee blijf je op de hoogte van ons actie-aanbod, lopende campagnes, leuke activiteiten, kun je verhalen lezen die schuilen achter onze bijzondere producten en kun je je laten inspireren door verrassende recepten en leuke weetjes v/d Natuur.

Nog meer weten? Volg ons dan op Facebook & Instagram.