Nieuws

Nieuwsitems

Even voorstellen....

Geplaatst op 29-1-2018

Marije Zanstra is per 1 januari 2018 het nieuwe gezicht van Natuurwinkel Lemmer. Samen met haar zus Rozamare, die ook verantwoordelijk zal zijn voor de PR en aanverwante zaken, staan zij en de overige teamleden voor je klaar.

→ Lees meer
Nieuwsitems

Opening Natuurwinkel Lemmer

Geplaatst op 14-12-2017

Per 1 januari zullen wij een vast gezicht en fijne collega moeten missen op de winkelvloer.

→ Lees meer
Nieuwsitems

Onze eieren

Geplaatst op 17-8-2017

De afgelopen tijd heeft u veel kunnen lezen over de aangetroffen (verboden) stof fipronil in eieren.

→ Lees meer
Nieuwsitems

Natuurwinkel Amersfoort wint verkiezing Beste biologische winkel!

Geplaatst op 19-1-2017

Natuurwinkel Amersfoort is verkozen tot Beste Biologische Winkel 2017. Tijdens de prijsuitreiking op de Bio-beurs in Zwolle nam Joren Jacobs van Natuurwinkel Amersfoort glimmend van trots de prijs in ontvangst.

→ Lees meer
Nieuwsitems

Strijd jij ook mee tegen patenten op ons voedsel?

Geplaatst op 9-5-2016

Maandagochtend 9 mei heeft de Natuurwinkel op de Leusderweg in Amersfoort als eerst een filiaal van De Grootste Zaadbank van Nederland geopend.

→ Lees meer
Nieuwsitems

Natuurwinkel ondernemer worden?

Geplaatst op 14-3-2016

Zit het ondernemerschap in uw bloed, heeft u passie voor biologisch en de ambitie om een eigen winkel te beginnen? Bent u die ondernemer die het leuk vindt om consumenten te adviseren en zich verder wil ontwikkelen op het gebied van natuurvoeding? Dan is dit uw kans!

→ Lees meer
Nieuwsitems

Persbericht

Geplaatst op 21-2-2014

Vrijdag 21 februari 2014 is bekend geworden dat Wessanen voornemens is om Natudis (inclusief de formule Natuurwinkel) te verkopen. Wil je hier graag meer over weten?

→ Lees meer
Nieuwsitems

Biologische speciaalzaak is kampioen productkeuze en persoonlijk advies

Geplaatst op 24-11-2013

Uit een onderzoek van de Consumentbond blijkt dat 150 hardlopende bioproducten in de supermarkt bij biologische winkels over het algemeen duurder zijn. “Dit is een weinig opzienbarend feit,” stelt Bavo van den Idsert, directeur van Bionext. “Alle hardlopers in de supermarkt (gangbaar of bio) zijn in de regel duurder bij de speciaalzaak, of het nu de groente of kaasspeciaalzaak, de slager of de biologische winkel betreft. De gespecialiseerde winkel daarentegen onderscheidt zich niet in prijs, maar in z’n specialisme.”

→ Lees meer
Nieuwsitems

Stem op jouw favoriete biowinkel

Geplaatst op 24-11-2013

Is Natuurwinkel jouw favoriete biologische winkel? Steun ons dan, stem voor 20 januari 2014 op de website 'mijn favoriete biowinkel' en maak kans op een gratis biologische boodschappenbox.

→ Lees meer